Samen met Zo zorg ik maak je werk van verandering. Met als doel te komen tot betere dienstverlening en meer eigen regie voor je cliënten, inwoners of je achterban. Maar hoe zorg je dat medewerkers de nieuwe werkwijze ook echt oppakken en structureel toepassen? Daarom werken wij met coaching on the job.

Wat is coaching in the job?

Coaching on the job is een intensieve vorm van persoonlijke begeleiding. Daarbij draait het om het verder ontwikkelen van de vaardigheden en de kwaliteiten die nodig zijn bij de nieuwe manier van werken. We coachen de medewerker op de eigen werkplek en geven feedback. We hebben de ervaring dat een andere werkwijze alleen dán duurzaam wordt, als er voldoende eigenaarschap binnen de eigen organisatie aanwezig is. Coaching on the job is daarvoor een belangrijke bouwsteen!

Coaching on the job voor je organisatie?

Wil je de verandering goed borgen binnen je organisatie? Zodat je organisatie, medewerkers en klanten echt zelf de vruchten zullen plukken? Dan is coaching on the job een aanrader. Dit is altijd onderdeel van een breder traject en het is natuurlijk maatwerk.