Wil je in gesprek met een grote groep medewerkers, cliënten, inwoners en/of leden? En gaat deze bijeenkomst over een concreet thema. Dan is plenaire interactie een goede keuze. Samen werk je toe naar bewustwording of zelfs naar anders handelen.

Wat is plenaire interactie?

De plenaire interactie is een bijeenkomst voor een grotere groep (20-60 deelnemers) die plaatsvindt in één ruimte. De bijeenkomst begint met een inspirerend en informatief gedeelte over het thema. Daarna gaan de deelnemers onder begeleiding van Zo zorg ik in gesprek over dit onderwerp. Daarin staan ieders ervaringen en wensen centraal. De aanwezigen hebben dus een zeer actieve rol. De deelnemers leren van elkaar, inspireren elkaar en ontwikkelen nieuwe perspectieven. Mengvormen met de dialoog zijn mogelijk voor meer verdieping.

Plenaire interactie, ook iets voor jou?

Ben je oprecht nieuwsgierig naar wat er leeft en speelt bij betrokkenen en wat hun behoeftes en wensen zijn? Zoek je input voor doorontwikkeling van je organisatie of je beleidsplannen? Plenaire interactie is flexibel in te zetten en levert in korte tijd veel op. We stemmen de vorm en inhoud namelijk af op de deelnemers en op de doelstellingen die je nastreeft. Samen bepalen we wat het gewenste resultaat is van deze bijeenkomst.

De mogelijkheden zijn legio; we denken graag met je mee!