Wil je snel van bewustwording naar concrete actie? Organiseer dan, samen met Zo zorg ik een workshop of training op maat of maak gebruik van onze beproefde workshops ‘welke stap zet jij?’ en ‘ik in gesprek met…’.

Naar een concreet stappenplan

In de workshop ‘welke stap zet jij?’ maken de deelnemers hun eigen behoeftes, wensen en verlangens helder. Hiervoor kiezen we een werkvorm die goed past bij de deelnemers én bij de doelstellingen van de workshop. De deelnemers inspireren elkaar vervolgens om hun wensen en behoeften om te zetten in een concreet stappenplan. 

Voorbereiding op een belangrijk gesprek

De workshop ‘ik in gesprek met..’ is heel geschikt voor uiteenlopende groepen. Denk aan medewerkers en vrijwilligers van de eigen organisatie. Aan cliënten en verwanten van (zorg)organisaties, aan inwoners van gemeenten en aan de leden van belangenorganisaties. 

Maatwerk voor je organisatie

Een workshop is altijd maatwerk. We stemmen de inhoud zorgvuldig af op de deelnemers, de gespreksonderwerpen en de uiteindelijke doelstellingen. Zo weet je zeker dat je optimaal rendement haalt uit de bijeenkomst. De bijeenkomst wordt begeleid door ervaren gespreksbegeleiders van Zo zorg ik.

Zelf aan de slag als gespreksbegeleider

Training Gespreksbegeleider, we hebben de afgelopen jaren al ruim 250 gespreksbegeleiders opgeleid Wil je samen aan de slag? En wil je in één dag toe naar een concreet stappenplan? Dan is een workshop misschien een goede methode voor je organisatie. We adviseren je er graag over.